fbpx
Ga naar de inhoud

Werken en leren

Ontdek wat
bij jou past

Wat kun je bij ons verwachten

De basis leer je van je moeder en bij HKV leer je wie je bent en hoe het allemaal in praktijk werkt. Voordat je het weet, help je onze klanten of loop je in het magazijn alsof het je thuis is. In no-time voelen je collega’s als een familie waar je veel van kan leren.

Stap 1

Voorstelrondje

De eerste stap ligt bij jou. App, mail, bel of loop één van onze showrooms binnen om je voor te stellen. Laat ons vooral niet te lang wachten. Wij kijken naar je uit!

Stap 2

Voel je thuis

Als jouw wensen bij ons passen dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Gezellig bij ons op kantoor. Dan ga je gelijk ervaren of je bij ons thuis kan gaan voelen.

Stap 3

Een connectie

Zie jij jezelf bij HKV werken en leren? Tof! Als wij ook net zo enthousiast zijn dan kan het bijna gaan beginnen. Eerst heb je nog wel een goedkeuring nodig vanuit je schoolbegeleider. Wij zijn benieuwd!

Stap 4

Welkom in de familie

Als je schoolbegeleider ook akkoord is, plannen we je eerste werkdag in. Heb je zenuwen? Dat is nergens voor nodig. We geven je een warm welkom. Schuif gezellig aan tafel bij de lunch (wel je eigen bammetjes meenemen), ervaar de familiesfeer en ontdek wat je allemaal nog niet weet.

Stap 5

Op visite

Wat wij belangrijk vinden is dat jij je thuis voelt, maar ook dat je schoolbegeleider dik tevreden is. We vinden het dan ook zeker fijn om jouw schoolbegeleider op kantoor te verwelkomen. Plan jij de afspraak in?

Ga voor persoonlijke groei

Maak kennis met HKV

Werk in een bedrijf waar je als persoon groeit en ontdek wat je allemaal nog niet weet.

De basis leer je van je moeder

Bij HKV leer je wie je bent en hoe het allemaal in praktijk werkt. Werken leren kan in combinatie met een BBL, BOL, MBO of HBO opleiding. Bij kan je alles leren over sales, logistiek, marketing, collega’s en noem ’t maar op.