Ga naar de inhoud

Onze cultuur

Één grote familie

Op de werkvloer voel je de connectie

In 1975 is HKV begonnen met het familiebedrijf. Inmiddels zijn we drie generaties verder en proef je nog steeds onze familiecultuur. Door onze betrokkenheid en flexibiliteit vormen we een ijzersterk team, waarbij de relatie centraal staat. De relatie met elkaar, maar ook met onze klanten.

HKV voelt voor mij als familie

Bij HKV houden we van korte lijntjes, gezelligheid en helpen we elkaar. We werken allemaal vanuit ons hart. Dat zit namelijk in ons DNA. Ik krijg er energie van als onze mensen op zijn of haar plek zit. Doen wat je leuk vindt. Dat is zo belangrijk! Binnen HKV krijg je dan ook zeker de kans om te ontdekken en te leren wat bij jou past.

– Dirk Jan van Beem, algemeen directeur

Onze historie

Sinds 1975 leveren we kwaliteit en service. 

Voor bedrijfskleding, persoonlijke beschermingsmiddelen, gereedschappen en wegbebakening ben je bij ons aan het juiste adres. Daarnaast hebben we een eigen reclame & sign afdeling in huis.

1975

Trots op onze grondleggers

De zwagers Koster en Verwoert zijn in 1975 begonnen met hun handelsonderneming in Rhenen. Ze specialiseerden zich in klein gereedschap en veegmachineborstels.

1988

2e generatie: Hans en Ruth Verwoert

Van kleins af aan hebben de broers Verwoert hun vader in het bedrijf geholpen. Het kwam dan ook niet als een verrassing dat zij de zaak hebben overgenomen.

1999

Uitbreiding assortiment

De broers besloten om het bedrijf te splitsen in twee afzonderlijke bedrijven: HKV Ochten en HKV Verhuur. Vanaf dat moment heeft Ruth het assortiment van uitgebreid.

2004

De derde generatie

Voor eigenaar Ruth was het tijd om een klein stapje terug te doen. Zijn schoonzoon Dirk Jan stond namelijk klaar om het familiebedrijf verder uit te bouwen. Met zijn hart voor de zaak zorgt hij voor een strategische bedrijfsvoering.

2007

Specialisten in Reclame & Sign

We bieden onze klanten al voor een langere periode de service aan om te beletteren. Het was tijd om ook op dit vakgebied specialisten te worden. Met een uitbreiding van het team is er meer specialisme bij gekomen. Dat resulteert dat we allerlei mogelijkheden aan kunnen bieden: van voertuigbelettering tot aan exterieur.

2009

Zorg over jouw meetinstrumenten

We beschikken over een eigen reparatie en kalibratie afdeling. Door te sturen op reparatie, herstel of onderhoud gaan de meetinstrumenten langer mee. Eerder hebben we dat altijd uitbesteed aan derden, maar we doen het graag zelf. Op deze manier blijft de zorg over de apparaten binnenshuis.

2011

Een nieuw pand

Door het succes van ons familiebedrijf groeiden we uit ons pand. Om nog sneller te handelen was er meer ruimte nodig voor ons productassortiment. Het toenmalige gebouw is gesloopt en er is een nieuw pand voor neergezet. Gelukkig hebben we onze adresgegevens niet aan hoeven te passen. De Mercuriusweg 44 blijft immers onze thuisbasis.

2016

HKV automatiseert

Onze klant staat centraal in het familiebedrijf. Door nieuwe ontwikkelingen kwamen er hogere verwachtingen. Er is een besluit genomen om diverse systemen te automatiseren. Op die manier kunnen we sneller schakelen en nog concreter inspelen op de wensen van onze klanten. Dit heeft ervoor gezorgd dat onze service naar een hoger niveau is getild.

2020

Op weg naar een groen HKV

De eerste stappen zijn gezet voor een duurzaam beleid. We wekken onze eigen energie op door zonnepanelen, maken gebruik van gerecycled verpakkingsmateriaal en kunnen voertuigen beletteren met milieuvriendelijke stickerfolie. Nog veel belangrijker! We gaan samenwerkingen aan met duurzame leveranciers.  Zo dragen we samen zorg en verantwoordelijkheid voor mens en milieu.

2020

Visie HKV 2.0

In 2020 hebben we onze nieuwe visie gepresenteerd. Onze relaties willen we nog beter ontzorgen. Tenslotte kan goed altijd beter. Door het bestelproces online te vereenvoudigen, krijgen we meer ruimte voor persoonlijk contact. Daar worden we blij van! We hebben een duidelijke visie voor ogen: een negen voor onze klanten!

2022

HKV in een nieuw jasje

In juni 2022 zijn we over gegaan naar een nieuw jasje. Een uitstraling die perfect past bij onze organisatie. De persoonlijke aandacht voor onze relaties blijft als vanouds. Want bij HKV draait het om jou. Elke dag werken onze medewerkers keihard om deze service te optimaliseren.

Hoe maken wij het verschil?

Bij HKV geloven we in persoonlijk contact met onze klanten. Ook al hebben we ambitie en zijn we aan het groeien, dát zal nooit veranderen. Want bij HKV draait het om onze klanten. We zijn oprecht geïnteresseerd in wat hen bezig houdt, wat de uitdagingen zijn en hoe de organisatie werkt. Zo leveren wij hoge kwaliteit en komen we tegemoet aan hun specifieke wensen.

De mensen van HKV

Hier zie je alle gezichten achter onze familie

Wij zorgen voor werkgeluk

Je kiest voor HKV als je geen nummer wilt zijn. Als je wilt dat iemand naar je luistert en met je meedenkt. Dat geldt voor als je hier komt werken, maar ook zeker voor onze klanten. Ontdek hoe wij werken en lees de ervaringen van onze klanten.

Brandjes blussen?

Dat doen we als team.

Iedereen maakt weleens fouten. Dus soms moeten we brandjes blussen. Gelukkig lossen we het met elkaar razendsnel op. Da’s pas teamwork!